Ronaldo topa tutuldu

Abone ol

1-0'lık Hırvatistan galibiyeti sonrası Brezilya kamuoyu ünlü forvet Ronaldo'ya yüklendi.

Brezilya basını, ilk koşusunu maçtan alınınca gazetecilerden kaçmak için yapan Ronaldo'yu yerden yere vurdu: "Titreyen göbeğiyle Hırvat defansı gibiydi"

Brezilya'nın Hırvatistan'ı güçlükle 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Brezilya kamuoyu ünlü forvet Ronaldo'ya yüklendi. 4 yıl önce attığı 8 golle kupanın yıldızı olan Ronaldo 69. dakikada yerini Robinho'ya bırakırken ıslıklandı. Yıldız futbolcu akşamın ilk driplingini de oyundan alındıktan sonra röportaj alanından kaçarken yaptı.

Brezilyalı yorumcu Tostao, "Takım yavaş ve bürokratikti. Robinho ağır ve garip davranan Ronaldo'nun yerine girince takım canlandı" diye yazdı.

Diğer yorumlar da Brezilya'nın Hırvatları 10 kişiyle mağlup ettiğini belirtildi. Ülkenin en önemli spor yazarlarından Juca Kfouri, "Ronaldo'ya acıdım. Takımın en önemli başarısı 10 kişiyle ve hatta Adriano sayesinde 9 kişiyle galip gelmek oldu. Parreira, sırf yıldız oyuncusunun ününü korumak için bile Ronaldo'yu kesmeli" diye yazdı ve ekledi: "Titreyen göbeği ile topu kontrol etmek bile onun için Herkül kuvveti gerektiriyordu".

O Globo gazetesi de Ronaldo ile birlikte Adriano'ya ağır eleştirilerde bulundu. "Sanki bahçede dolaşmaya çıkmışlardı" yorumu yapılan iki futbolcu için "Hırvat defansı" benzetmesine yer verildi.

Günün Önemli Haberleri