Ramazan Kalyoncu kimdir Survivor 2018'in favori ismi

Abone ol

Ramazan Kalyoncu kimdir aslen nereli kaç yaşında? 10 Şubat tarihinde başlayacak olan Survivor 2018 all star kadrosu belli olmaya başladı. Survivor 2018'de yer alacak isimlerden biri de Ramazan Kalyoncu. Rizeli olan ve 28 yaşında olan Ramazan Kalyoncu'nun özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

TÜRKİYE'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor 2018 için geri sayım başladı. All Star ekibinin hazırlandığı Survivor'da yarışacak bir isim de Ramazan Kalyoncu oldu. Özellikle genç kızlar tarafından sevilen Ramazan Kalyoncu ile ilgili bilgilere gelin yakından bakalım.

Özellikle genç kadınlar tarafından sıklıkla takip edilen Ramazan Kalyoncu adını Göz6 yarışmasıyla duyurdu. Daha sonra Acun Ilıcalı'nın boks yarışmasına katılan Kalyoncu, şimdilerde Survivor'a hazırlanıyor. Düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Ramazan Kalyoncu aslen Rizeli.

RAMAZAN KALYONCU SEVGİLİSİ VAR MI? Özellikle genç kızlar tarafından merak edilen sorulardan biri Ramazan Kalyoncu'nun hayatında biri olup olmadığı. İnstagram hesabından sadece bir kızla fotoğrafı olan Ramazan Kalyoncu bu sorulara yanıt vermiyor. 

HANGİ ÜNİVERSİTEDE OKUDU? İstanbul'da yaşayan Ramazan Kalyoncu aslen Rizeli. Eskişehir Anadolu üniversitesi Spor yönetimi bölümünden mezun olan Ramazan Kalyoncu, 26 yaşında ve 1.92 boyunda.


Günün Önemli Haberleri