Portekiz - Türkiye maçı tek maç mı? Portekiz - Türkiye maçı rövanş var mı çift maç mı?

Abone ol

2022 Dünya Kupası Eleme maçlarına az bir süre kala futbol severler, Milli maç ne zaman? Türkiye milli maçı bu hafta mı? Portekiz - Türkiye maçı ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? sorularının cevaplarını araştırıyor. Peki, Portekiz - Türkiye maçı tek maç mı? Portekiz - Türkiye maçı rövanş var mı, çift maç mı? Portekiz - Türkiye ikinci maç var mı? İşte detaylar...

Portekiz - Türkiye maçı tek maç mı merak ediliyor. 2022 FIFA Dünya Kupası play-off yarı finalinde 24 Mart Perşembe akşamı Portekiz'le deplasmanda karşılaşacak A Millî Takımımız, müsabakanın oynanacağı Porto kentine geldi.

Peki, Portekiz - Türkiye maçı tek maç mı? Portekiz - Türkiye maçı rövanş var mı, çift maç mı? Portekiz - Türkiye ikinci maç var mı? İşte detaylar...

Portekiz Türkiye maçı tek maç mı?
Organizasyonun statüsü gereği Portekiz - Türkiye mücadelesi tek maç üzerinden gerçekleşecek ve kazanan takım play-off finali oynayacak.

Portekiz Türkiye maçı ne zaman?
Portekiz - Türkiye arasında oynanacak 2022 FIFA Dünya Kupası play-off yarı final maçı 24 Mart Perşembe 2022 tarihinde saat 22:45 'de başlayacak.

Portekiz Türkiye maçı hangi kanalda?
Portekiz-Türkiye maçını TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Maç,Porto'da, Dragao Stadyumu'nda oynanacak.

Günün Önemli Haberleri