Pepe'den eski takımı Beşiktaş hakkında itiraf

Abone ol

Eski Beşiktaşlı yıldız Pepe, Portekiz basınında verdiği bir röportajda takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in ara transfer döneminde  Beşiktaş'tan ayrılıp Porto'yla anlaşan Portekizli yıldız Pepe,  verdiği bir röportajda Beşiktaş'tan bahsetti.

Beşiktaş formasıyla Porto'ya karşı oynadığı maçtan da bahseden yıldız savunmacı, Porto'ya karşı oynamak çok zordu ama profesyonel olmak zorundaydım. Porto'ya ne kadar sevgim olsa da, Beşiktaş'a vermiş olduğum hizmet nedeniyle profesyonel olmak zorundaydım. Çok zordu" şeklinde konuştu.

Amacım Porto'ya transfer olmaktı
Porto'ya geri dönmeyi hep istediğini belirten Pepe, "Burada geçirdiğim 3 seneyi tekrar canlandırmak ve Porto'da olmanın ne kadar özel olduğunu tekrar hissetmek istedim. Porto'ya geri dönme ihtimali ortaya çıktıktan sonra amacım hep Porto'ya transfer olmaktı. Son saniyeye kadar hep Porto'yu bekledim ve Tanrı'ya şükürler olsun ki bunu gerçekleştirebildim" dedi.

Her zaman takımı düşünen bir teknik adam
Teknik direktörü Sergio Conceiçao'ya olan sevgisine değinen tecrübeli yıldız, "Conceiçao ile çalıştığım için, onun gibi bir hoca ile olduğum için çok mutluyum. Her zaman takımı düşünen bir teknik adam. Bir grup için bu çok önemli" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta 5 ve Porto'da 1 olmak üzere bu sezon 6 gol atan Pepe, "Hücum anlamında en iyi sezonumu geçiriyorum, ancak ben yine de defans yapmayı ve gol yememeyi tercih ederim. Takıma yardım ettiğim için mutluyum. Duran toplar bizim için önemli ve böyle goller atma konusunda Porto'da yalnız değilim. Katkı verdiğim için mutluyum ama benim görevim iyi defans yapmak" yorumunu yaptı.

Günün Önemli Haberleri