Onu evden 30 kişi çıkardı

Abone ol

Henüz 19 yaşındaki ve 400 kilo ağırlığındaki Georgia'yı evinden 30 kişilik ekip çıkardı

Evinde rahatsızlaşan henüz 19 yaşındaki Georgia Davis’i hastaneye götürmek için inşaatçılar getirildi, iskeleler kuruldu ve üç ayrı acil servis ekibinin elemanları seferber oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

19 yaşında 400 kilogram ağırlığında kızı yaklaşık 30 kişilik ekip 8 saatlik bir çalışma sonucu ambulansa götürdü.
Bu sekiz saat boyunca evin bulunduğu sokak trafiğe kapatıldı ve evin iki duvarı yıkılmak zorunda kaldı.

Şu anda tıbbi durumu tam olarak net olmayan Georgia’nın aşırı kiloları nedeniyle iç organlarında hasar olduğu belirtiliyor.

ŞİMDİYE KADAR BİNLERCE DİET DENEDİ

Komşuları Georgia’nın şimdiye kadar diet doktorları ve birkaç zayıflama kampı denediğini kamplarda olumlu sonuçlar da elde etmesine rağmen sonra devam ettirmediğini söyledi. Komşularından biri “Bugün olanlar gerçekten büyük bir operasyondu, yüzlerce insan gelip Georgia’nın evden nasıl çıkarıldığını izledi. Bu onun için çok trajik. Kilo kaybetmek için bütün zayıflama kamplarını ve binlerce diet denedi” şeklinde konuştu

Georgia Davis, 2008 Ağustos’unda daha sadece 15 yaşındayken 209 kilogram ağırlığıyla İngiltere’nin en şişman genci olarak ilan edilmişti. Doktorlar Georgia’nın Amerika’daki bir zayıflama kampına gittiğini orada kilolarının yarısını orada bıraktığını ancak ne yazık ki İngiltere’ye döndüğüne verdiği kiloları yavaş yavaş geri aldığını söyledi. Öte yandan yaklaşık 400 kilo olduğunu belirtilen Georgia’nın tam anlamıyla doğru bir oran için endüstriyel bir tartıyla ölçülmesi gerektiği söyleniyor.

Kendisi 114 kilo ağırlığında olan Georgia Davis, Lesley Davis “Elbette bununla ilgili suçlu hissediyorum” diyor.

Günün Önemli Haberleri