Nobrenin golü daha çok tartışılır

Abone ol

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçında Nobre'nin attığı gol çok tartışılacak gibi görünüyor

Beşiktaş’ın beraberlik golünden önce Tello, Tolga Özkalfa’yı eliyle iterek topun önünden uzaklaştırdı ve atışı hakemin düdüğünü beklemeden kullandı.

Özkalfa düdüğünü top oyuna girdikten sonra çaldı, ancak ortalanan top gol olunca, hakem de golü verdi. Pozisyonun devamı oyun kuralı ihlalini meydana getirdi

Karşılaşmanın 55. dakikasında Beşiktaş sol kanatta serbest vuruş kazandı. Hakem Tolga Özkalfa, serbest vuruşu kullanacak olan Tello'ya düdüğümü bekle şeklinde uyarıda bulundu.

Ancak Tello, hakemin bu uyarısını beklemedi ve atışı kullandı. Sonrasında da yaşanılan pozisyonda siyah-beyazlı takım Nobre ile golü buldu.

Gol sonrasında Bursasporlu oyuncular ve teknik heyet hakeme yoğun şekilde itiraz ettiler.

Dikkatli futbolseverler bu pozisyonda hakemin kural hatası yaptığını ve itiraz halinde maçın tekrar oyananacağını iddia ettiler

TOROĞLU: GOL HAKEMİN

Bursaspor'un nefesleri kesen bir mücadelenin ardından Beşiktaş'ı 3-2 devirmesi Maraton'da masaya yatırıldı. Lig TV yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın 56. dakikada Nobre'yle bulduğu golün öncesinde hakemin hatası bulunduğunu söyledi.

Toroğlu, Tello'nun sarı kart görmesini gerektiğini iddia ederken "Bu pozisyon sahadan bir hakemin olmadığının kanıtıdır. Bu gol hakemin" diye konuştu.

[PAGE]
Günün Önemli Haberleri