No 309 14. bölüm fragmanı yayınlandı!

Abone ol

No: 309 14. bölüm fragmanı internethaber.com'da. Fox TV'de yayınlanan No: 309 yeni fragmanda Pelinsu ile konuştuktan sonra morali bozulan Lale, Onur'dan uzaklaşma kararı aldı. İşte No 309 14. bölümde yaşananlar.

No: 309 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 dizisi son bölümü ile Fox Tv ekranlarında 7 Eylül akşamı yayınlandı ve izleyenlerden tam not alarak reytinglerde birinci sıraya oturdu. Onur ile Lale nikah masasından evlenmeden kalktı. No: 309 dizisinin 14. yeni bölümünde bakın sizleri neler bekliyor...

No 309 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

No: 309 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No 309 dizisinin 14. yeni bölümü 21 Eylül Çarşamba akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.

No: 309 dizisinin yeni bölümünde Lale, nikah masasında bayıldı. Bunun üzerine büyük panik yaşayan konuklar ne yapacağını bilemezken, ilk müdahale Onur'dan geldi. Yaşananlar üzerine hastaneye kaldırılan Lale, Onur'a baş başa kaldıklarında şoke eden açıklamalar yaptı. Onur'u yanında görmek istemediğini söyleyen Lale'nin bu açıklamaları üzerine Pelinsu ile konuştukları büyük merak konusu oldu. 

No 309 dizisi 14. bölüm fragmanı:

No 309 Son Bölüm Neler Yaşandı?

No: 309 dizisinin son bölümde Onur'un Lale'yi öptüğü an geceye damga vuran sahneler arasında yerini aldı. Lale'nin, Pelinsu ile görüşmesine tepki gösterdiği anda bir anda dudaklarına yapışan Onur, Lale'nin büyük şok yaşamasına sebep oldu. O an ne diyeceğini bilemeyen Lale, Onur'a kendisini öptüğü için tepki gösterse de Onur'a karşı olan güçlü hislerinin etkisinden kurtulamadı. Lale'nin tüm bölüm boyunca kafasından çıkaramadığı anlar aynı şekilde Onur'u da etkilemişti.

No 309 dizisinin 13. yeni bölümünde Onur ile Lale'nin düğün heyecanı vardı. Onur, öpücüğün ardından romantik evlilik teklifi ile Lale'nin bir kez daha gönlünü fethetti. Bu sırada ailesi hızla düğün zamanı yaklaşan Onur'a bekarlığa veda partisi düzenledi. Onur'a hazırlanan bu sürprizden Lale de nasibini aldı. 

No 309 dizisinin 14. yeni bölümüne dair en çok merak edilen konu ise nikah masasında yaşanan terslik üzerine evlenemeyen Lale ile Onur'un uzaklaşmasına sebep olan konuşma. Düğünden önce gelinin odasına giren Pelinsu, Lale ile gizlice konuşmuştu. Dizinin güzel karakterinin Lale'ye ne söylediği bilinmezken, Lale'nin bu konuşmadan fazlaca etkilendiği görüldü.

İşte geceye damga vuran o sahneler:

Günün Önemli Haberleri