Nazilli Belediyespor topbaşı yaptı
Abone olTFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, dualar eşliğinde yeni sezon hazırlıklarına başladı.
2. Lig hedefi ile yola çıkan Nazilli Belediyespor, yeni
sezon hazırlıklarına başladı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk
Alıcık’ın da izlediği idman öncesi kurban kesildi, dualar
okundu.
Teknik Direktör Gürkan Zora yönetiminde düz koşu ile başlayan idmana, 11 yeni transferin tamamı da katıldı. Teknik Direktör Gürkan Zora, 11 yeni transferin takıma büyük katkısı olacağını söyleyerek, “Transfer çalışmalarında ince eleyip, sık dokuduk. Takımda görmeyi arzu ettiğimiz futbolcuların tamamını renklerimize bağladık. Takımın iskeleti oturdu. Yeni transferlerimiz birçok kulübün istediği futbolculardı. Yeni transferler ile Nazilli Belediyespor yeni sezona çok daha güçlü girecek” dedi.
Kulüp Başkanı Engin Topçu ise futbolcularla yaptığı sohbetinde; “Sizler bu sezon oynayacağınız futbol ile 3.Lige damga vurabilecek güçte futbolcularsınız. Nazilli’nin ve Aydın’ın gururu olacaksınız.
Sizleri Yönetim olarak desteklediğimiz gibi taraftarlarımızda canı gönülden destekleyeceğine eminim. Sizlere düşen görev en iyi futbolunuzu sezon sonuna kadar sürdürmek ve hedefimiz olan 2.Lig’e çıkarmaktır. Sizlere başarılar diliyorum, bizleri gururlandırın. Nazilli’ye şampiyonluk sevincini yaşatın” diye konuştu.
Engin Topçu ile bir süre sohbet eden futbolcular kendisine
şampiyonluk sözü vererek çalışmalara başladılar. Genel Menajer
Orhan İbiş tarafından, kesilen kurbanın kanı uğur getirmesi
amacıyla futbolcuların anlına sürüldü. Siyah-beyazlılar Esat
Ergüler Tesisleri’nde yapacakları 10 günlük kampın ardından, 2.
etap çalışmalarına ilçe dışında yapacak.