Mustafa Reşit Akçay verileri sildi dediği Aykut Kocaman'dan özür diledi!

Abone ol

Fenerbahçe'den ayrılmasına rağmen başkan Ali Koç'un verileri silmekle suçladığı Aykut Kocaman hakkında Mustafa Reşit Akçay'dan da doğrulama gelmişti. Akçay, Kocaman'dan sonra Konyaspor'un başına geçtiği dönemde de verilerin silindiğini söylemişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Aykut Kocaman döneminden kalan verilerin yardımcıları tarafından silindiğini ve dışarı sızdırıldığını söyleyerek deprem etkisi yaratmıştı. Fenerbahçe'den sonra Atiker Konyaspor'u çalıştıran ve oradan da ayrılan Aykut Kocaman'ın verileri oradan da sildiğini ve sızdırıldığını söyleyen Mustafa Reşit Akçay, kendisinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek meslektaşından özür diledi.

KONYASPOR BAŞKANI YALANLADI!
Atiker Konyaspor'un eski ikinci başkanı Celalettin Çakıcı, Konyaspor dönemine ait bu haberleri yalanlarken konuya ilişkin bir açıklama da Mustafa Reşit Akçay'dan geldi. Akçay, söz konusu mesajın amacı dışında kullanıldığını dile getirdi.

MESAJ AMACI DIŞINDA KULLANILDI!
Akçay,  "Bir televizyon programında benden alınan bir mesajın amacı dışında kullanılmasından ve son derece saygı duyduğum bir meslektaşımın yanlış gösterilmesinde kullanıldığı için üzgünüm." şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri