Mustafa Cengiz'den açıklamalar! Başkan adayı olacak mı?

Abone ol

Sponsorluk anlaşmasının canlı yayınında açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, başkanlık konusuna değindi.

Mustafa Cengiz, yapılan transferlerle ilgili açıklamalarında, "Her eleştiriye saygım var ama önümüzde bir emsal var. Önde emsal var. 20 Ocak'ta seçime girdik, 25 Ocak'ta devir teslim aldık. 3-4 günümüz vardı. 31 Ocak'ta da ara transfer kapandı. Çok önemli, çok istiyorduk hocanın onayıyla Nagatomo'yu aldık. Badou Ndiaye'yi yolladık. 3 günde yahu." diye konuştu.

Cengiz, "Seçimden 31 Ocak'a kadar 45-50 gün var. Barcelona seçime giriyor, 5 gün var transfere. 6 transfer dönemi geçirdik, 6 tane dayak yedik. Şimdi daha geniş bir fırsat verdik." dedi.

"8 milyar insan içinde aynı anda 4 ayrı organdan ameliyat yok"

Cengiz, "Benim moralim bozulmaz. Ben dünyada geçirilen hastalıklar, darbeler arasında tekim. 8 milyar insan içinde aynı anda 4 ayrı organdan ameliyat yok. İyi ki kalbime bir şey olmadı. Kalbim Galatasaray ile devam ediyor. Akıl zaten yok. Galatasaray Başkanları yalan söylemez. Beyaz yalan olabilir. Evliler daha iyi bilir." dedi.

Açıklamaların devamı şöyle: Başkan adayları etiket için çıkmasın, etik için çıksın. Rakiplerimiz alınmasın ama Türkiye'nin en büyük sivil toplum gücü Galatasaray'dır. Bizim taraftarımız, büyük bir taraftardır."

Başkan adayı olacak mı? 

R"esmi başvurumuzu yaptık İçişleri Bakanlığı'na, bekliyoruz. Laf olsun diye başvuru yapmayız. İnanmadığımız hiçbir işe de girmedik. Benim aday olup olmama sürecim devam ediyor. Şimdi tedaviye gideceğim. Bu bir süreç. Ben yararlı olacağıma inanmasam olmam. Ben başkan olmasam da Galatasaray'ın askeriyim. 1987'de İstanbul'a geldim. O günden beri, çocukluğumdan beri Galatasaray'ın içindeyim. Kararımı 20 gün kala vereceğim. 16'sından 20 gün geriye alırsak 4 Aralık oluyor. Başvurup vurmayacağım belli olur."

"Beşiktaş maçı öncesi demişim, 1 yılda sürer. Ebola 4 yılda bulunmuş. İnsanlık üst üste çalışıyor. Bunun da üstesinden gelinecektir. Ben Galatasaraylılara, milletimize sabır diliyorum. Sabır ve mücadele! 3-4 ay içinde pandeminin hakkından geleceğimize inanıyorum. Rakipler alınmasın, Türkiye'nin en büyük sivil dayanışma gücü Galatasaray'dır. Bizim taraftarımız, büyük bir taraftardır."

Günün Önemli Haberleri