MSÜ sınavı başvuru ücreti kaç para ödenecek banka listesi

Abone ol

2019 MSÜ sınavı için başvurular 16 Ocak'ta başlamıştı. Adaylar MSÜ sınavı için 27 Şubat'a kadar yani bugün başvuru yapabilecek. 7 Nisan'da yapılacak MSÜ sınavı için başvuru ücreti 96 lira olarak belirlendi. Peki MSÜ sınav ücreti hangi bankalara yatırılacak, online ödeme yapılacak mı?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ile kurum bünyesinde yer alacak personeller belirleyeceği MSÜ sınavı için son başvuru tarihi 27 Şubat yani bugün olarak belirlendi. 7 Nisan'da yapılacak olan MSÜ sınavı için adaylar ilgili bankalara sınav ücreti yatıracak ve online başvuru yapabilecek. Peki MSÜ sınavı başvuru ücreti kaç parai hangi bankalara ödenecek, online ödeme yapılır mı? İşte merak edilenler...

MSÜ sınav ücreti olarak belirlenen rakamın paylaşılmasının ardından anlaşmalı bankalar ve başvuru tarihleri merak konusu olmuştu. 16 Ocak’ta ÖSYM’nin resmi internet adresi üzerinden başlatılan başvuru süreci kısa bir süre sonra dolacak. İşte MSÜ başvuruları ile ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar…

SINAV BAŞVURU ÜCRETİ KAÇ PARA: 2019 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ücreti 96 TL olarak açıklandı. Anlaşmalı bankalar ve ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi üzerinden ödenebilecek olan ücretin ardından başvuru işlemleri tamamlanabilecek.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR: ÖSYM’nin ‘ais’ sayfasında T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yapabilecek olan adaylar başvuruları tamamlayabilecek. Ödemelerin yapılabileceği anlaşmalı bankalar ise şöyle; Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık.

SON GÜN NE ZAMAN: 16 Ocak 2019 günü başlatılan başvurular 27 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 23:59’da sona erecek. Başvuru sürecinin tamamlanmasıyla birlikte sınavmerkezleri ve sınava giriş belgeleri açıklanacak.

SINAV HANGİ TARİHTE YAPILACAK: Milli Savunma Üniversitesi sınavı 2019 yılında 7 Nisan 2019 günü gerçekleştirilecek. Sınavla ilgili detaylarsa önümüzdeki günlerde ÖSYMtarafından açıklanacak.

Günün Önemli Haberleri