Monaco'da Aleksandr Golovin yıldızlaştı

Abone ol

Fransa Ligi'nde son sıralardan kurtulma mücadelesi veren Monaco, Nice'i 3-1 yenerken Aleksandr Golovin, 2 gol atarken; 3. golün de asistini yaptı.

Fransa Ligi'nde son sıralardan kurtulma mücadelesi veren Monaco, İslam Slimani'nin bir asistle oynadığı maçta Nice'i 3-1 yendi. Monaco'da Aleksandr Golovin, 2 gol atarken; 3. golün de asistini yaparak yıldızlaştı. 

Monaco 29. dakikada Golovin'in golüyle 1-0 öne geçti. Kornerden gelen topu ceza sahası sağ içinde harika bir vuruşla ağlarla buluşturan Rus oyuncu, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken; sezona etkili bir başlangıç yapan Nice 54. dakikada skoru eşitledi.

Yine bir korner atışında defans topu uzaklaştıramazken; Burner, sert bir vuruşla Monaco ağlarını havalandırdı. 74. dakikada Slimani-Golovin işbirliği Monaco'nun 2. golünü getirdi. Slimani, ceza sahası sol içinde buluştuğu topu klas bir hareketle penaltı noktası üzerine bıraktı. Golovin, karşı karşıya kaldığı kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi.

6 dakika sonra bu kez Ben Yedder sahneye çıktı. Golovin'in harika ara pasını ağlarla buluşturan Ben Yedder, takımının 3. golünü attı ve Monaco'nun 3-1'lik galibiyetini ilan etti.

Bu sonucun ardından Monaco, 7. haftada ilk galibiyetini elde etti ve puanını 6'ya çıkardı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Nice ise 13 puanda kaldı.

Günün Önemli Haberleri