Mirgün'den Özkök'e Türk polisi itirazı

Abone ol

Fransa'da bulunan Ertuğrul Özkök, Paris saldırılarıyla ilgili Mirgün Cabas'ın sorularını cevapladı. Özkök'ün, Türk polisini kimlik belirleme konusunda kutlamak gerekir sözlerine Mirgün Cabas'tan itiraz geldi.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Paris'teki saldırıda güvenlik zaafiyetinin olduğunu söylerken, kimlik belirleme konusunda da Türk polisini kutlamak gerektiğini söyledi. Özkök'ün bu sözlerine ise Mirgün Cabas'tan itiraz geldi.

Paris'i kana bulayan terör saldırılarıyla ilgili olarak CNN Türk'te Mirgün Cabas'ın sorularını cevaplayan Ertuğrul Özkök, Fransız istihbaratında saldırıların sorumlularıyla ilgili ciddi bir güvenlik zaafiyetinin olduğunu söyledi.

"İSTİHBARAT ZAAFİYETİ"

Saldırgan grubun en zayıf noktasının atlandığını ve kimlik belirleme çalışmalarında da geri kalındığını iddia eden Özkök, Türk polisini bu anlamda kutlamak gerektiğini kaydetti.

"TÜRK POLİSİNİ KUTLAMAK MI?"

Özkök'ün bu sözlerine Mirgün Cabas'tan itiraz geldi ve Türk polisini en anlamda kutlamak gerekiyor diye sordu. Cabas, kimlik belirlemede aslında zaafiyet bulunmadığını, Paris'teki saldırı sonrası yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Günün Önemli Haberleri