Milli Takım'a Koronavirüs önlemi! İki maç seyircisiz oynanacak

Abone ol

A Milli Futbol Takımı'nın, bu ay içinde deplasmanda karşılaşacağı Slovenya ve Avusturya maçlarının, koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacağı açıklandı.

Dünya genelinde corona virüs vakaları 115 bine yaklaşırken can kaybı 4 bini aştı. Ölümcül virüs futbolu da vurdu.

Avrupa'da oynanacak olan birçok maça virüs nedeniyle seyirci alınmayacağı açıklanırken, A Milli Futbol Takımı'nın bu ay içinde deplasmanda yapacağı iki hazırlık maçı da seyircisiz oynanacak.

İki hazırlık maçı da seyircisiz oynanacak
Ay-yıldızlıların, 27 Mart'ta Slovenya ve 30 Mart'ta Avusturya ile yapacağı karşılaşmaların koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacağı açıklandı.

İtalya - Türkiye maçı Bakü'de oynanabilir
Öte yandan EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan İtalya'nın maçlarının Azerbaycan'a alınması söz konusu. Azerbaycan kaynakları son kararın UEFA'da olduğunu belirtiyor. Bu durumda İtalya x Türkiye maçı da Bakü'de oynanacak.

UEFA'dan açıklama
UEFA'dan konuyla ilgili açıklama yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "EURO 2020'nin planlamasında bir değişiklik yok, 12 Haziran'da Roma'da açılış yapılacak. Koronavirüs tehlikesiyle ilgili tüm uluslararası ve yerel yetkililerle görüşmeler sürüyor. Şu anda değişikliğe gerek görülmüyor." 
 

Günün Önemli Haberleri