Menderes'in parasıyla zengin olan kapıcı kim?

Abone ol

Baronların sır küpü olarak nitelenen ünlü reklamcı Nail Keçili öyle bir olay anlattı ki inanılmaz. Menderes'in parasıyla zengin olan kim?

İNTERNET HABER - Reklam dünyasının önemli isimlerinden Nail Keçili’nin sessizliğini ilk kez canlı yayında bozdu ve baronlar dünyasının sırlarını ifşa etti.

A Haber’de ‘Yaz Boz' programına konuşan Keçili, Adnan Menderes'in parasıyla zengin olan bir kapıcıyla ilgili inanılmaz iddia ortaya attı.

İddiasına göre bu para Menderes tarafından sevgilisine gönderilmişti. Ama bavulla yollanan o para kadının eline hiç geçmedi. O parayı alan kapıcı bugün çok büyük bir işadamı.

MENDERES'İN PARASIYLA ZENGİN OLAN KAPICI

İşte Keçili'nin inanılmaz iddiası;

-“Menderes’in hanımefendi arkadaşı Nişantaşı’nda oturuyor. Menderes’in idamından bir iki gün önce Adnan Bey’in adamları bir bavul içinde kadına belli bir süre hayatını idame ettirebileceği parayı götürüyorlar. Adamlar tanınmamak için çok ani hareket ediyorlar. Ve bavulu kapıcıya bırakıyorlar. Bunu hanımefendiye verirsiniz diyorlar. Kadın evde yok...

ŞU AN ÇOK ZENGİN BİR İŞADAMI

-Ama bu bavul kadına gitmiyor. Bavulu alan zengin oluyor. Şu anda büyük işadamlarından biri kendisi.“

KİM BU İŞADAMI?

Nail Keçili ısrarlara rağmen bu kişinin ismini bilmesine rağmen açıklamadı. "Benim de çok saygı duyduğum bir insan" dedikten sonra ithamlarını şöyle sürdürdü;

-"Şu anda büyük işadamlarından biri... Nişantaşı'nda sen kapıcılık yaparken birdenbire orada inşaat yapmaya başlarsan merak etmez mi insanlar".


Günün Önemli Haberleri