Maltepe Köprüsü'nde patlama!

Abone ol

İstanbul Maltepe'de akşam saatlerinde patlama meydana geldiği, bu nedenle trafikte aksamaların yaşandığı iddia edildi. Patlamayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

STANBUL Maltepe'de dün gece  patlama meydana geldi. Dört kişinin yaralandığı patlamanın ses bombasından kaynaklandığı kaydedildi.

Olay saat 24.00 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu'nun Maltepe mevkiindeki köprünün altına bırakılan basınç etkili ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Olayda, çevrede bulunan 4 kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler patlamanın olduğu bölgeyi güvenlik çemberine alarak çevrede araştırma yaptı. Bu sırada D-100 Karayolu'nun Ankara istikameti kısa bir süre trafiğe kapatıldı. Ardından, yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.

BAŞKAN KILIÇ'TAN AÇIKLAMA

Maltepe'deki patlamayla ilgili olarak Maltepe Belediye Başkahı Ali Kılıç, twitter adresinden açıklama yaptı. Kılıç, Maltepe Köprüsü'ndeki patlamanın ses bombasından kaynaklandığı ve iki kişinin yaralandığını duyurdu.

E-5 TRAFİĞE KAPATILDI

Patlamanın hemen sonrası polis E-5'i Kartal yönünde trafiğe kapattı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edilirken, iki yaralının tedavi altına alındığı kaydedildi.

Günün Önemli Haberleri