Logizmo'ya yeni iletişim müdürü

Abone ol

Mobil eğlence sektörünün lider markası Logizmo, kullanıcılarına verdiği hizmetleri daha da geliştirmek ve farklılaştırmak üzere, ekibine yeni isimleri dahil ediyor.

Mobil eğlence sektörünün lider markası Logizmo, kullanıcılarına verdiği hizmetleri daha da geliştirmek ve farklılaştırmak üzere, ekibine yeni isimleri dahil ediyor. Bu süreçte Logizmo ailesine katılanlardan biri de, deneyimli Pazarlama İletişim Müdürü Emine Tenekeci.

1966 İstanbul doğumlu olan Emine Tenekeci, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Gazetecilik bölümünden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi İş İdaresi Programı’nı tamamladı. Logizmo ekibine katılmadan önce Sabancı Telekom’da Pazarlama İletişimi Müdürü olarak görev yapan Tenekeci, 2002-2003 yıllarında da Koç Bilgi Grubu’nun Paro operasyonunda aynı görevde bulundu. 1999-2002 yılları arasında, Turkcell Hazır Kart’ın doğuşunda, pazarlama uzmanı ve müşteri bağlılığı takım lideri olarak görev alan Emine Tenekeci, 1988 yılından bu yana profesyonel yaşamın içinde bulunuyor.

Kaynak: www.sirkethaberleri.com 

Günün Önemli Haberleri