Kupa hezimeti sonrası Erol Bulut istifa etti

Abone ol

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, görevinden istifa etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 0-0'ın rövanşında sahasında Galatasaray'a 5-2 yenilerek turnuvaya veda eden Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, görevinden ayrıldı.

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Erol hocamız ile önemli başarılara imza attık, güzel günler geçirdik ama futbolda bu tür ayrılıklar her zaman vardır. Bu anlamda kendisine, kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Erol Bulut dün neler demişti?
Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, 5-2 kaybettikleri Galatasaray karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün tabii sonuca bakarak konuşmayacağım. Geldiğimiz noktada Evkur Yeni Malatyaspor'da tabii ki hedefimiz bu şehre, kulübe final yaşatıp, kupayı getirmekti ama maalesef istediğimiz gibi olmadı. Bugün daha güçlü bir rakibe karşı elenmiş olduk. Taraftarımızdan özür diliyoruz. İkinci yarıda oynadığınız futboldan dolayı özür diliyoruz. İlk yarı iyi bir futbol vardı, öne geçebilirdik. Maalesef olmadı. Nitekim elenmiş olduk" demişti.

Ligde kalan 5 maç olduğuna dikkat çeken Bulut, "Evkur Yeni Malatyaspor'un en iyi şekilde oynayıp, en iyi yerde bırakacağını düşünüyorum. Ama onun dışında ekibimle önümüzdeki 1-2 gün içerisinde konuşup, kendimle ilgili radikal bir karar alabilirim. O yüzden ekibimle oturup bunu 1-2 gün içerisinde konuşacağız" diye konuşmuştu.

Günün Önemli Haberleri