Kova Burcundaki Ay Toplumsal ve Sosyal Konulara Dikkat Çekiyor

Ay 15:15’de Terazi burcundaki Mars ile üçgen açı yapacak ve boşluğa girecek.

Demet BALTACI d-baltaci@internethaber.com

Bugün 27 Mart Perşembe..Jüpiter günündeyiz…

Kova burcunda ilerleyen Ay özgür, sosyal ve orijinal enerjiler veriyor. Grup çalışmaları, organizasyonlar, toplumsal kavramlar, arkadaşlarımız bugün önceliğimiz olabilir.

Ay 15:15’de Terazi burcundaki Mars ile üçgen açı yapacak ve boşluğa girecek. Sosyal kavramlarla ilgili motivasyonumuz artabilir. İlişkilerde çok hevesli ve girişken davranabiliriz. Hak, adalet , eşitlik, özgürlük kavramlarında hassiyetler artabilir ve tepkilerimiz daha yoğun olabilir. 

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Bir konferans dinleyebilir, panele katılabilir ya da sunum yapabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara kendinizi tanıtmak ve yeni bağlantılar kurmak için iyi bir gündesiniz.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Yalnız kalmak sizi dinlendirebilir. Sosyal hayata dahil olmasanız da aile içinde iletişimler kurabilir, yakın akrabalarla bir araya gelebilirsiniz.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün, dikkatinizi iş yaşamınızı çeşitli yönlerden etkileyebilecek olan planlara yoğunlaştırabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz şartları da doğru değerlendirin ki planları gerçekçi biçimde yapılandırabilesiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün maddi konularda uzman olan kişilerle birlikte olacağınız ortamlarda yer alabilirsiniz. Açık ve samimi bir iletişim kurarsanız yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Öğrendikleriniz, düşündüğünüzden de fazla alanda işe yarayabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Ortak çalışmaların güzel ilerlemeler getireceği bir gün geçirebilirsiniz. Her işi kendi başınıza yüklenmekten kaçının. İş yaşamınızdaki kişilerin sürdürdüğünüz çalışmalara katacağı birçok önemli şey olabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Etkilenmeye, çevredeki titreşimleri özümsemeye açık bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişilerin psikolojileri, sizi de etkileyebilir. Bu, çevreyle empati kurmanıza yardım edecektir. İnsanların sorunlarına kulak verin.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Yaratıcı fikirlere ihtiyaç duyulacağı bir gündesiniz. İşlerinizi ilerletmek için konulara çeşitli açılardan bakabilme yeteneğinizi kullanarak yeni boyutlar açmanız gerekebilir. Bunu yapmaktan çekinmeyin.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Eviniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek süs eşyaları veya ev gereçleri almaya çıkabilir ancak çok büyük harcamalar da yapabilirsiniz. Kendinizi tutmalısınız.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, yanlış anlaşılmaları engellemek için gereken önlemleri almalısınız. Mümkün olduğunca sade ve kolay anlaşılır şekilde konuşmanız gerekebilir. Sözünüzü bitirdikten sonra da herkesin dediklerinizi kavradığından emin olun.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Özel bir uğraşınız, bugün tanışacağınız bir kişinin teklifi veya karşılaşacağınız bir şart ile gelir kapısına dönüşebilir. Bu şansa hemen arkanızı dönmeyin, baştaki endişeleriniz yersiz olabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Gözlemleriniz doğrultusunda yapılacak en doğru hamlelerin ne olduğunu rahatlıkla tespit edebilirsiniz; bu nedenle etrafı iyi gözleyin. Kendi içinize kapanıp tamamen işlere gömülmeyin.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Çevrenizdeki bazı insanlar size sırlarını açabilirler. Aynı şeyi siz de yaparsanız kiminle konuşmakta olduğunuzu iyi değerlendirin. Ağzının sıkılığından emin olamadığınız kişilere özel konuları açmayın.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI