Konak'ta muhtarlıklar yenileniyor

Abone ol

Konak Belediyesi, ilçede bulunan muhtarlık ofislerini yenilemeye devam ediyor.

Son olarak Kapılar, Oğuzlar Mahallesi'nin açılışına Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahalleye kazandırılan modern ofisin açılış kurdelesini muhtar Hülya Ünlü ile birlikte kesen Başkan Tartan; “Türkiye'nin dört bir yanından yaptığımız parkları, muhtarlık binalarını, müzelerimizi geziyorlar; çalışmalarımızdan örnek alıyorlar. Bugüne kadar Konak'a 50'ye yakın modern koşullarda hizmet veren muhtarlık ofisleri kazandırdık. İzmir'in önemli noktalarından biri olan Oğuzlar Mahallesi'ne yakışan muhtarlık binasında vatandaşa çağdaş hizmet verilecek” dedi.

Mahalle muhtarlarının çalışma koşullarını geliştirmenin vatandaşların daha rahat hizmet alması için önemine değinen Başkan Tartan, muhtarların Cumhuriyet'in kurulmasından bu yana önemli yapı taşı olduğunu ifade etti.

Tartan şöyle konuştu: “Muhtarlarımız, halkla doğrudan temas kuran, onların sıkıntılarını ve sorunlarını bir şekilde paylaşan ve elinden geldiğince çare getirmeye çalışıyor. Göreve geldiğim ilk günden beri muhtarlarımıza en çağdaş koşulları sağlamaya çalışıyorum. Muhtarlarımız da vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulacak yönde hizmet veriyor. Muhtarlık binaları da onun bir adımı. Türkiye'ye örnek oluyoruz. Türkiye'nin dört bir yanından yaptığımız parkları, muhtarlık binalarını, müzelerimizi geziyorlar; çalışmalarımızdan örnek alıyorlar. İzmirimizin özel yerlerinden Oğuzlar Mahallesi'ne yakışan bir muhtarlık binası açıyoruz. Bundan böyle çok güzel hizmetler burada verilecek.”

Günün Önemli Haberleri