Koeman: Bu galibiyete ihtiyacımız var!

Abone ol

Trabzonspor gibi zorlu bir deplasmanda sınav verecek olan Fenerbahçe teknik direktörü Erwin Koeman'ın tek hedefi galibiyet.

Milli takım arasından kötü etkilendiklerini düşünen Erwin Koeman, 14 oyuncu ve sakatlıklar yüzünden zaman zaman 6 oyuncuyla Trabzonspor maçına hazırlanmak zorunda kaldı.

Koeman, “Milli aralar tüm takımlar için büyük handikap. Galatasaray bunun acısını çekti. Aynı durumu yaşamak istemiyoruz” ifadesini kullandı.

Trabzon’un ligde zor günler geçirdiğini hatırlatan Erwin Koeman, bu nedenle kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğini belirtti. Galatasaray derbisinde geriden gelip aldıkları 1 puan ve arkasından gelen Alanya galibiyetiyle moral bulduklarını, oyun olarak da iyiye gittiklerini kaydetti.

Hata yapmaya lüksümüz yok!
Hollandalı teknik adam, “Rakibimizin de Süper Lig’deki durumu kritik. Kendi saha ve seyircilerinin önünde kazanmak isteyecekler. Her iki takım için de çok zor bir maç olacak ancak, üç puanı hanemize yazdırıp, çıkışımızı sürdürmek zorundayız. 3 puan için savaşırken hata yapmaya lüksümüz yok. Buna çok ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri