Kocamla birlikte oldu dedi videosu çıktı!

Abone ol

Şimdilerde çıktığı programlarda Gülben Ergen için "kocamla beraber oldu" şeklinde ifadeler kullanan Yeşim Salkım'ın yıllar önce ünlü sanatçıyı canlı yayında öve öve bitiremediği ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım kendi programında iş adamı Hakan Uzan ile evliliği sürecinde aldatıldığını bir örnek üzerinden itiraf etmişti. Bahsi geçen kişinin Gülben Ergen olduğu iddia edilmişti.

Yeşil Salkım, açıklamalarının yankıları devam ettiği sırada Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına bağlanarak isminin Gülben Ergen ile yan yana anılmasını istemediğini belirtti.



"HESABIMIZ ÖBÜR DÜNYADA"

"O dönem eski eşimin hayatına giren kimseyle adımın yana yana gelmesini istemiyorum. Gülben Ergen ile hesabımız öbür dünyada" ifadelerine yer veren Yeşim Salkım, "Allah ikimizin de yolunu açık etsin" diyerek tartışmaya noktayı koydu.

GÜLBEN'İ ÖVE ÖVE BİTİREMEMİŞTİ

Şimdi gelelim iki isim arasında geçmişte yaşananlara... Bir dönem gündüz kuşağı programı sunan Gülben Ergen, şimdilerde "kocamla beraber oldu" diyen Yeşim Salkım'ı programında ağırlamıştı. İkili arasında eğlenceli dakikaların yaşandığı programda Yeşim Salkım, Gülben Ergen'i öve öve bitirememişti.

"GÜLBEN'İ ÇOK KISKANIYORUM"

Gülben Ergen'i çok beğendiğini ve hatta kıskandığını belirten Yeşim Salkım, "Kızım da seni çok seviyor. Geçen gün oturdum izledim. Ben çok kıskancım. Biri benden iyi bir şey yaparsa kıskanırım. Gülben'i de kıskanıyorum" ifadelerine yer vermişti.

EL ELE VERİP İDDİAYI YALANLAMIŞLARDI

O dönem Gülben Ergen'in Hakan Uzan'la aşk yaşadığı dedikoduları da almış başını yürümüştü. İkili canlı yayında el ele vererek bu iddiaların arkadaşlıklarını bozamayacağını belirtmişti.

Günün Önemli Haberleri