Kızlarım için 2.bölüm fragmanı neler olacak?

Abone ol

Kızlarım için 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 5 Aralık 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Kızlarım İçin 2.yeni bölümde neler olacak? 28 Kasım Salı günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kızlarım İçin yeni bölümde neler yaşanacak?

Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin yayın hayatına başladı. 28 Kasım'da ilk bölümüyle ekrana gelen Kızlarım İçin 2.yeni bölümü şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Kızlarım İçin yeni bölümünde neler olacak?

Kızlarım İçin dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanını da ilk bölümün ardından yayınladı. Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin 2. bölüm fragmanına bakalım.

Yaşar, parmaklıklar ardına giriyor, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşıyor! Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında kızının suçunu üstlenen Yaşar, hapse giriyor. Babasının hapse girmesi ve annesini öldürmenin verdiği vicdan azabıyla kavrulan Sumru için ise hayat daha da zorlaşıyor. Bir yanda karısı Ayten'in ihanetiyle dağılan ve hapse giren Yaşar, diğer yanda ise artık annesiz kalan kızları... Peki Sumru, annesinin gerçek katili olduğunu itiraf edecek mi? 

KIZLARIM İÇİN İLK BÖLÜMDE REYTİNGLERDE NE YAPTI?

28 Kasım'da yayın hayatına başlayan Kızlarım İçin reytinglerde salı günü güçlü rakipleriyle mücadele ediyor. Kızlarım İçin salı günleri reytinglerde ilk 10'a giremedi.  

Günün Önemli Haberleri