Kısmetse Olur Nazlı Ceylan kimdir kime talip oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Nazlı Ceylan kimdir aslen nereli ve kime talip oldu? İstanbul'da yaşayan Nazlı Ceylan talip olduğu damat adayının ismini bir türlü vermedi.

Kısmetse Olur evine yeni gelen aday Nazlı Ceylan annesinin isteği doğrultusunda yarışmaya katıldığını söyledi. Peki yeni gelen adayı Nazlı Ceylan kimdir ve aslen nereli?

Kısmetse Olur evinden elenen Serap'ın yerine eve katılan Nazlı Ceylan beğendiği damat adayını açıklamadı. Damat adayları ısrar etmesine rağmen Nazlı Ceylan kimi beğendiğini açıklamadı.

Nazlı Ceylan annesinin beğendiği damat adayları olduğu için yarışmaya katıldığını belirtince adaylar bu kez o isimleri sordular. Nazlı Ceylan annesinin beğendiği adayların Semih, Aykut ve Gökhan olduğunu açıkladı. Nazlı Ceylan bu damat adaylarından birinin de kendi beğendiği olduğunu söyledi. Nazlı Ceylan'ın Semih Kurtulmuş'tan hoşlandığı ve ona talipli olarak geldiği ortaya çıktı.

KISMETSE OLUR NAZLI CEYLAN KİMDİR?

Ana okulu öğretmenliğinde okuyan Nazlı Ceylan, Bakırköy'de oturuyor. Aslen Trabzon Of'lu olan Nazlı Ceylan anne tarafından ise Türkmen olduğunu belirtti.

Günün Önemli Haberleri