Kısmetse Olur en son kim elendi Onur Tezel kime talip?

Abone ol

Kısmetse Olurdan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı iki isim oldu. Kismetse Olur yeni damat adayı Onur Tezel ise talip olacağı ismi belirledi peki Onur kimdir?

Kısmetse Olur'dan son elenen isim kim oldu? 8 Mayıs 2016 Kısmetse Olur elemesinde erkekler evinden Murat Özbakan, gelinler evinden ise Dilek Demircan elendi. Yeni gelen ise Onur Tezel ve Nur Erkoç oldu. 

Kısmetse Olur evi eleme sisteminde en başa dönüldü. Hem erkekler hem gelinler evinden elenen isimler çıktı.

Damatlar evinden ses kaydı çıkan Murat Özbakan en çok oyu alarak elendi. Murat'ın vedasında damat adaylarından Adnan Kızıltaş ağladı. Gelinler evinde ise yaptığı bir evliliği gizleyen Dilek Demirtaş elendi.

KISMETSE OLUR ONUR TEZEL KİMDİR KİME TALİP

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Onur Tezel olurken gelirler evine Nur Erkoç dönüş yaptı.

Kısmetse Olur evine beklenmedik bir şekilde dönen Nur Erkoç eski arkadaşları tarafından pek de sıcak karşılanmadı. Bu da Nur üzerinde soğuk duş etkisi yarattı.

Mehtap ile Melis Buse'nin tavır yapmaları Nur Erkoç'u hayli şaşırttı.

Kel olduğu için Melis Buse'den veto yiyen yeni damat adayı Onur Tezel ise kime talip olacağına karar verdi. İlk gün gelirler evine giden Onur Tezel, Nur Erkoç ile görüşeceğini ondan elektrik aldığını söyledi.

Peki kimdir yeni damat adayı Onur Tezel? Aslen nereli ve ne iş yapıyor?

35 yaşında olan yeni damat adayı Onur Tezel, spor hocalığı yapıyor. Gelin adaylarına meyveli çiçek götüren damat adayı ummadığı kadar soğuk karşılandı.

Melis Buse ise 'Ben kellerden hoşlanmıyorum' diyerek damat adayını bozmaya çalıştı. Onur Tezel ise 'standart erkeklerden hoşlanıyorsun yani' diyerek onu kendi kazdığı kuyuya düşürdü.

ONUR TEZEL NERELİ?

Yeni damat adayı aslen Arnavut. İstanbul'da yaşıyor. Boksla da ilgilenen Onur Tezel 'Şu an rahat bir hayat yaşıyorum. İlgi alanlarım spor üzerine kurulu. 12-13 senedir sporla uğraşıyorum.

Günün Önemli Haberleri