Kırmızı noktalı şaka

Abone ol

Atilla Koç, nevruz kutlamalarından sonra o kadar çok espiri yaptı ki Meclis'tekileri kahkahaya boğdu

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, nevruz kutlamalarından sonra okadar çok espiri yaptı ki Meclis'tekileri kahkahaya boğdu. İşte Bakan Koç'un kırmızı noktalı espirileri...
Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, nevruz kutlamalarının ardından TBMM kulisinde çevresindekileri esprilerle kahkahaya boğdu. Meclis kulisinde dün Türk Kültür ve Sanatları Ortak Yönetimi'nin (TÜRKSOY) getirdiği çerez ve meyvelerden oluşan nevruz tepsisi, milletvekillerinden büyük ilgi gördü.

Genel Kurul'dan iktidar kulisine çıktığı sırada milletvekillerini boşalan tepsinin çevresinde gören Koç, Küre operasyonunda yargılananlarla fotoğrafları yayımlanan AKP Antalya Milletvekili Fikret Badazlı'ya, "Sen bu yaştan sonra bunları yersen saunalarda yakalanırsın" diye takıldı.

Bu sırada İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Bakan Atilla Koç'u yanına gelerek yanağından öptü.

Bir kadın gazetecinin, "efendim yanlış anlaşılacak" sözleri üzerine Koç, "O benim 40 yıllık arkadaşım. Sayın Bakan'ın beni öpmesi değil ama benim sizi öpmem yanlış anlaşılır" dedi.

'Mercimek fırına verilir'

Genel Kurul'dan çıkan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de, "Ooo, her şeyi bitirmişsiniz" diyerek sohbete katıldı. Çelik'in, "Bugün Sayın Bakan yumurta kırdı" sözleri üzerine Koç, yumruk yaptığı sol eline sağ elinin avucuyla vurarak, "Evet, yumurta kırdım" dedi.
Gazetecilerin şaşkınlık ifadeleri üzerine Koç, "Yanlış anladınız" diyerek, ellerini iki yumruk yaparak birbirine vurdu ve bu hareketi yaptığını söyledi. Bir gazetecinin, "Fındık kırmış olmayasınız" sözlerine Koç, "Fındık kırılır, ceviz oynanır, mercimek fırına verilir" karşılığını verdi.

Atlarken Uyudu Diye Yazarsınız

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki (AKM) nevruz kutlamalarında davetli ilköğretim öğrencilerinden daha aktif ve neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Halay başına geçip folklor ekibine katılan Koç, pilav yemeyi de ihmal etmedi. Koç, ateşin üzerinden atlaması için ısrar eden basın mensuplarına, "Atlarken uyudu diye haber yaparsınız" dedi.

Aktifhaber


Günün Önemli Haberleri