Kiralık Aşk son bölüm-23. bölüm fragmanı

Abone ol

Kiralık Aşk son bölüm sürprizle bitti. Defne'nin başı yine belaya girdi. Sude ise Sinan'ın aşık olduğu kızın Defne olduğunu öğrendi. Deniz'in yeni planlarını ise Ömer'in başını yine ağrıttı. Kiralık Aşk 23. bölüm fragmanı izleyin

Kiralık Aşk son bölüm dün akşam sürpriz bir sonla bitti. Deniz'le yaptığı anlaşma Defne'yi zora soktu ve işler iyice karıştı. Sude ise Sinan'ın aşık olduğunu kızın Defne olduğunu öğrendi. Defne'yi işten kovdurmak için hain planlar hazırladı. Deniz'in hedefi ise Ömer ile Defne'nin rasını açmaktır. Peki Kiralık Aşk 23. bölümde neler olacak? Kiralık Aşk 23. bölüm 1. ve 2. fragmanı internethaber'de...

Öte yandan, Sinan'ın aşık olduğu kadının Defne olduğunu öğrenen Sude, Defne'yi şirketten kovdurmak için çalışmaya başlayacak. Bir yandan Deniz'le yaptığı anlaşma diğer yandan Sude'nin planları Ömer'le Defne'nin arasını açacak mı? 

KİRALIK AŞK 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


Kiralık Aşk 22. bölümde neler oldu? 22. bölüm Star Tv'de yayınlandı. Kiralık Aşk yeni fragmanda Ömer ile Defne arasında ipler gerildi. 

Öte yandan, Sinan'ın aşık olduğu kadının Defne olduğunu öğrenen Sude, Defne'yi şirketten kovdurmak için çalışmaya başladı. Bir yandan Deniz'le yaptığı anlaşma diğer yandan Sude'nin planları Ömer'le Defne'nin arasını açıldı.

Günün Önemli Haberleri