Kim Kardashian'dan video şakası!

Abone ol

Ünlü güzel Kim Kardashian kardeşlerinin müzik performanslarını gizlice video'ya kaydetti.

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian, kardeşleri Kylie ve Khloe'un arabalarındaki hallerini gizlice videoya alarak onlara küçük bir şaka yaptı.

Ünlü güzel Kim Kardashian'ın kardeşlerini utandırmak için devamlı bir çaba içerisinde olması ve herseferinde bunun için bir yol bulması gözlerden kaçmıyor. Sosyetik güzel kardeşleri Kylie ve Khloe'u utandırmak için yeni bir yol daha buldu.

  

Sosyetik güzel Kim Kardashian kardeşleri Kylie ve Khloe ile arabada yolculuk ederken radyoda çalan Justin Timberlake şarkısını söylemelerini fırsat bilerek gizlice videoya çekmeye başladı.

  

Kardeşleri bir süre video alındıklarını farketmezken küçük kardeşi Kylie'ın kamerayı farketmesi üzerine olayı anlaması ve şarkı söylemeyi kesmesi gözlerden kaçmadı. Sosyetik güzel şarkı söyleyen kardeşlerinin videoya çekerek Keek adlı video sitesinden paylaştı.




Ayrıca ünlü güzeller evlerinin bahçesindeki trambolinin üzerine çıkarak zıplayarak çocuklar gibi eğlendi. Kim Kardashian ve kardeşi Khloe'nun görüntüleri instagramdan takipçileri ile paylaşıldı.


İşte Kim Kardashian'ın kardeşlerinden gizli yaptığı video çekimi:

Günün Önemli Haberleri