Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün’e destek ziyareti

Şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırarak yumruk atan Osman Sarıgün, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra köyüne geri döndü. Ziyaretçiler arasında yer alan AK Parti'nin Etimesgut belediye başkan aday adayı Önder Gökçekaya, sosyal medya hesabından Sarıgün'ün elini öperken çekilen fotoğraflarını paylaştı. Gökçekaya, canlı yayınladığı video da ise Sarıgün'ü "Türkiye'nin kahramanı" olarak takdim etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman S. sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İfadesinde "Kılıçdaroğlu'na yumruk attığım için çok pişmanım" diyen Osman S. devlet büyüklerine selam gönderdi.

AK Parti Etimesgut Belediye Başkan Aday Adayı Önder Gökçekaya, Osman S.'yi ziyaret ettikten sonra resmi hesabından bir video paylaştı.

"Devlet büyüklerime selam ediyorum''

Gökçekaya, videoda Osman S.'ye de söz verdi. Devlet büyüklerine seslenen Osman S. "Türkiye'ye selam olsun. Devlet büyüklerine selam ediyorum. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Hepsine başarılar dilerim" dedi.

Serbest bırakıldı

Çubuk'taki şehit cenazesinde yaşananlara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Osman S., savcı tarafından sorgulandıktan sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Osman S., dün adli kontrol hükümleri uygulanarak, serbest bırakıldı.

Diğer Videolar