Kılavuz cevabı Erdoğan'ı kızdıracak!

Abone ol

CHP'de örgütlenme ve örgüt yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Erdoğan'a seslendi.

Başbakan Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik 'kılavuzunu değiştir' eleştirisine, CHP'nin iki numaralı ismi Nihat Matkap'tan yanıt geldi.

CHP'li Matkap, "Sayın Başbakan kendi kılavuzunu gözden geçirirse daha iyi olur" diyerek, "Atalay'ın bakanlığı sürdürmesi mümkün görünmüyor" şeklinde konuştu.

"BAŞBAKAN KILAVUZUNU GÖZDEN GEÇİRSİN"

CHP'de örgütlenme ve örgüt yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap şu açıklamlarda bulundu: "Güvenliği ve adaleti sağlamakla sorumlu sayın Bakan, adaletsizlik ve güvensizlik yarattı. Bu Batı ülkelerinde istifayı gerektirir. Sayın genel başkanımız hesap uzmanı kökenlidir. Bu iddiaları gündeme getirdiyse, inceledikten sonra bunu yapmıştır. Şaban Dişli'de, Dengir Mir Mehmet Fırat'da böyle oldu. Bizim genel başkanımız derinlelemesine incelemeden hiç bir konunun konunun üzerine gitmez. Sayın Başbakan kendi kılavuzunu gözden geçirirse daha iyi olur, ona kılavuzluk yapan yanlış yaptırıyor. Bu konu Meclis'e de taşınacak ve sonuna kadar takipçiyiz. Atalay'ın bakanlığı sürdürmesi mümkün görünmüyor."

Günün Önemli Haberleri