Kaza anı lisenin kamerasına takıldı

Abone ol

Antalya'da meydana gelen trafik kazası şehrin en önemli okullarından biri olan 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntüledi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bisikletiyle evine giden Sulhattin Çabuk'a (73) sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 07 CEG 13 plakalı kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 10 metre sürüklenen bisiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Bu arada, kaza anında ani firen yapan kamyona ise 07 CYU 78 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazanın meydana geldiği cadde üzerinde bulunan 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi'nin güvenlik kameraları, kazayı saniye saniye kaydetti.

Kazanın ardından kamyon şoförü gözaltına alınırken, Sulhattin Çabuk, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bisiklet sürücüsünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazayı ilk olarak dışardan gördüğünü söyleyen 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi Müdür Vekili Mustafa Kök, "Kazanın güvenlik kamerasına kayıtlı olduğunu tahmin ettim. Kamera kayıtlara baktığımda kaza görüntülerini izledik. Daha sonra polise bildirerek, görüntülerin bir kopyasını verdik" dedi.

Kameralı sisteme yaklaşık 1 ay önce geçtiklerini hatırlatan Kök, toplam 21 kamerayla okulun iç ve dış güvenliğini sağladıklarını ifade etti.


ani
Günün Önemli Haberleri