Kayseri'de antrenörden futbolculara sıra dayağı!

Abone ol

Kayseri 1. Amatör Küme ekiplerinden Kayseri Meysuspor antrenörü Halit Kurt, soyunma odasında genç futbolculara sıra dayağı attı. Skandal görünlerin ardından konuşan Kurt, ''Bütün oyuncularım benim çocuğum gibi. Severim de döverim de.'' dedi.

Kayseri 1. Amatör Küme ekiplerinden Kayseri Meysuspor antrenörü Halit Kurt, soyunma odasında genç futbolculara teker teker tokat attı ve küfürler savurdu. Sosyal medyada yer alan görüntünün 3 yıl öncesine ait olduğu da iddia edildi.

Agresifliğiyle dikkat çekiyor
Kent Türk TV yerel muhabirleri Ahmet Doğan ve Arif Enes Durak'ın verdiği bilgilere göre Halit Kurt, agresifliğiyle dikkat çekiyor. 2017 yılında Talasgücü Belediyspor ile Kayseri Meysuspor arasında oynanan maçta Kurt, Talasgücü Belediyespor´un attığı gol sonrası golün ofsayt olması nedeniyle sahaya girmiş ve orta hakeme yoğun bir şekilde itiraz etmişti.

Hakemleri taciz etmişti
Maçın hakemi Volkan Oğuz, Kurt'u saha kenarına göndermişti. Çileden çıkan Kurt, kenarda olmasına rağmen hakemleri taciz etmeye devam etmişti.

TFF soruşturma başlattı
Bu görüntüler sosyal medyaya düşerken TFF görüntüleri incelemeye karar verdi. Buna göre futbolcuların olayla ilgili ifadeleri alınacak. Şikayetin gelmesi halinde teknik direktör Halil Kurt hakkında işlem yapılacak. TFF'nin soruşturma başlatmasının ardından detaylı inceleme sonrasında Kurt, disiplin kuruluna sevk edilebilecek.

''Sadist, psikopat ruhlu bir insan değilim''
3 yıl sonra ortaya çıkan skandal görüntüler hakkında konuşan, Halit Kurt, ''Futbolcularını döven teknik direktör Halit Kurt, "25 yıllık antrenörüm. Başladığım heyecanla bu işi sürdürmeye devam ediyorum. UEFA B Lisansına sahibim. Bütün oyuncularım benim çocuğum gibi. Severim de döverim de. 3 yıl öncesine ait bir video. O gün kadroda olmayan bir arkadaşımız görüntüleri çekiyor. Nasıl olduysa şuanda yayılması sıkıntı oldu. Yoksa bütün oyuncularım bana destek veriyor ve arkamda. Şu anda eski oyuncularım bile arkandayız, iyi ki bizi dövdünüz diyor. Art niyetli, sadist, psikopat ruhlu bir insan değilim." şeklinde konuştu.

''Bu davranışı asla kabul edemeyiz''
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Soykarcı, konuyla igili yaptığı açıklamada ''Olay üç yıl önce yaşanmış. Her ne zaman yaşanırsa yaşansın böyle bir olayı kınıyoruz. Futbolculara yapılan bu davranışı asla kabul edemeyiz.'' ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri