Kayıtdışı bugün var mı final mi yapacak Fox Tv yayın akışına bakın

Abone ol

Fox TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Kayıtdışı bu akşam var mı Fox Tv yayın akışına bakın. Kayıtdışı final mi yapacak son durum ne? Kayıtdışı yeni 8.bölüm ne zaman? Kayıtdışı yeni bölümüyle ilgili her şey internethaber'de.

Başrollerini Songül Öden ile Erkan Petekkaya'nın paylaştığı Kayıtdışı bugün var mı sorusu merak ediliyor. Fox Tv'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Kayıtdışı neden yok final mi yapıyor?

Kayıtdışı 6 Kasım tarihinde ekrana gelmedi. Herkes merakla yeni bölümün ne zaman ekrana geleceğini merak ediyor. 13 Kasım fox tv yayın akışına baktığımız zaman da yeni bölümün bugün yayınlanmayacağını görüyoruz. 

KAYITDIŞI FİNAL Mİ YAPIYOR NEDEN YOK?

Dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın kaza geçirerek ayağının kırılmasının ardında dizinin yayınına bir süre zorunlu olarak ara verildi. Otomobiline binmek üzereyken ters bir hareketle ayağını burkan Petekkaya soluğu hastanede aldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü oyuncunun ayağının kırıldığı öğrenildi. Ayağı alçıya alınan Erkan Petekkaya’nın bir süre setlerden uzak kalacağı öğrenildi.

KAYITDIŞI'NIN NE ZAMAN YAYINLANACAĞI BİLİNMİYOR

Kayıtdışı twitter hesabına baktığımız zaman konuyla ilgili resmi bir açıklama göremiyoruz. Erkan Petekkaya iyileştikten sonra yeni bölümlerin yeniden ekrana gelmesi bekleniyor. 

Günün Önemli Haberleri