Karanın 2.5 saatlik trafiği

Abone ol

Ümit Karan'ın trafiği baş döndürdü. İbre Fener'den yanaydı. Sonra bir şeyler oldu ve Cimbom'a döndü.

İşte Ümit Karan'ın Galatasaray'da kalmaya karar verdiği gün yaşananlar:

1 Fenerbahçe ile prensipte anlaşan Ümit, Cuma günü idmana alınmadı. Akşam saatlerine kadar Fenerbahçe'ye gitmeye sıcak bakıyordu. Hatta Fenerbahçe yönetimine yakın isimlerin "Hayırlı olsun" mesajlarına "Teşekkürler" yanıtını verdi.

2 En son saat 21:00'de Fenerbahçe'ye yakın bir isimle konuşup: "Aziz Başkan mutlu mu? Camia beni kabul eder mi?" sorularını sordu.

3 Bu saatten sonra Galatasaraylı yöneticilerin ikna çabaları yavaş yavaş sonuç vermeye başladı. Galatasaray TV'de alt yazıyla geçen taraftar mesajlarından "Bizi bırakma Ümit" seslenişlerini görünce çok etkilendi.

4 Ücretinde indirim isteği geri çekilip yöneticiler tarafından "Bizim için çok önemlisin" mesajı net bir biçimde verilince 23:30'da "Taş yerinde ağırdır" deyip son kararını verdi.

5 23:35'te yöneticiler Feldkamp'ı arayıp "Ümit yarın tekrar idmanlara çıkacak" dediler. Feldkamp'ın cevabı: "Kararını verdiyse mutlu olurum" şeklinde oldu. Ümit iyice rahatladı.

6 Ümit, 23:50'de menajeri Harun Arslan ile konuştu ve kesin kararının Galatasaray'da kalmak olduğunu bildirdi. 00:00'da yakın çevresine son kararından duyduğu mutluluğu anlattı. 00:20'de telefonu kapattı.

7 Dün sabah idmana çıktı ve idmanı izlemeye gelen Galatasaraylı taraftarların sevgi gösterileri altında yeniden çalışmalarına başladı.

Günün Önemli Haberleri