Kanal D'den Fatih Portakal'a sert tepki

Abone ol

Kanal D'nin tanzim satış mağazalarıyla ilgili haberi Buket Aydın ve Fatih Portakal'ı karşı karşıya getirdi. Portakal'ın "Habercilikte rezillik" nitelemesine Buket Aydın, Kanal D haberde sert tepki gösterdi.

Kanal D'nin tanzim satış noktalarıyla ilgili önceki gün yayınladığı haber, medyaya ikiye böldü. Fatih Portakal twitter'dan, Buket Aydın'ın yönetimindeki Kanal D'yi haberi çarpıtmakla suçlarken, attığı tweete cevap geçikmedi. Aydın, Kanal D'de yapılan röportajın tamamını yayınlayarak haberin çarpıtılmadığını, Portakal'ın ise en hafif nitelemeyle kendilerine çamur atmaya çalıştığını kaydetti.

Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın, dün akşam yayınlanan ana haber bültenin de tanzim satış noktalarıyla ilgili haberleri üzerinden kendilerine yönelik linç kampanyası başlatıldığını söyledi. Fatih Portakal'ın da sosyal medya aracılığıyla kendilerine hakaret ettiğini ileri süren Aydın, haberde çarpıtma yapılmadığını söyledi. İşte Buket Aydın'ın Kanal D'deki o sözleri:

"Dün akşam Antalya'daki üreticilerin tanzim satışla ilgili düşüncelerini, burayı özellikle vurguluyorum, kendi ağızlarından çıkan kelimelerle bu ekrandan sizlere aktarmıştık. Ne olduysa bazı çevreler tarafından sosyal medyada bir linç kampanyası paylaşıldı. Bizi üreticinin açıklamalarını keserek yayınlamakla suçlamaya çalıştılar. Üstelik 'tarafsız' , 'dürüst' olduğunu iddia ederek herkese her konuda akıl vermeye kalkan ahkam kesen bazı meslektaşlarımız da o çevrelerin arasında yerini aldı. Sosyal medya hesaplarından bizi suçlamaya çalıştı. Ancak o meslektaşımız da kendi sunduğu bültende aynı Antalyalı üreticinin sözlerini yayınladı. Şimdi ortaya iki durum çıkıyor; ya sunduğu bültenin içeriğinden haberi yok ya da çamur at izi kalsın politikası uyguluyor ki ikisi de çok kötü.


Günün Önemli Haberleri