Kafayı kesti poşete koydu

Abone ol

Lakabı 'erkek elmas'tı. Hakkında dedikodu yayan adamı feci şekilde öldürdü.

İzmir Basmane'de oturan ve "Erkek Elmas" lakabıyla tanınan Elmas Gem (22), aynı evde kaldığı ve hakkında para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu dedikodusu yaptığını ileri sürdüğü Tevfik Korkmaz'ı (64) 6 yerinden bıçakladı, ardından boğazını kesti.

İddiaya göre, evde otururlarken Aydoğan, Elmas’a, Korkmaz’ın, kendisiyle ve başka erkekle birlikte olduğu yönünde dedikodusunu yaptığını söyledi.

Falçatayla yaraladı

Buna öfkelenen ve tartışmaya başlayan Elmas, falçatayla Korkmaz’ı önce 6 yerinden yaraladı. Öfkesi dinmeyen Elmas, daha sonra kanlar içindeki Korkmaz’ın başını gövdesinden ayırdı. Elmas, kesik başı bir torbaya koyup yanına alarak evden ayrıldı ve bir taksiyle 2 kilometre uzaklıktaki Gaziler Caddesi’nde her zaman gittiği çay ocağına uğradı. Elmas, buradakilere "Bir kişiyi
öldürdüm ve kafası bu torbada" dedikten sonra ayrıldı. Kahvedekiler hemen polise haber verdi.

Polis peşine düştü

İhbar üzerine harekete geçen Huzur Timleri, kesik başla dolaşan Elmas’ı kısa sürede yakaladı. Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen Elmas ifadesinde, Korkmaz’ı dedikodu yaptığı için öldürdüğünü söyledi. Elmas’ın kendisine yardım ettiğini ileri sürdüğü Mehmet Aydoğan da gözaltına alındı.

Günün Önemli Haberleri