İzmit İsmetpaşa Stadı ihalesi bugün yapılacak

Abone ol

İzmit İsmetpaşa Stadı ticaret alanı olarak değerlendirilmek üzere bugün ihaleye çıkacak.

KOCAELİ Derince'de İzmit İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu arsayı ihale yoluyla bugün satacak.Ticaret alanı olarak değerlendirilecek arsada ticari ünitelerin üstüne konut da yapılabilecek.

İHALE DETAYLARI

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a kök söktüren Kocaelispor'un stadı, İzmit İsmetpaşa Stadı'nın arsası bugün satışa çıkıyor. Emlak Konut GYO, Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

İHALE İKİ OTURUM ŞEKLİNDE OLACAK

Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından düzenlenecek ihale, "Arsa Satışı Karşılığı" yapım işi olması ve bu iş için bütçeye ödenek konmaması nedeniyle, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'na tabi olmayıp, Emlak Konut ihale yönetmeliğine uygun olarak açık ihale (Kapalı zarf teklif alma ve Pazarlık - Açık Artırma) usulüne göre iki oturum halinde yapılacak.


ULUSLARARASI OLMAYAN İHALE KABUL EDİLMEYECEK


İzmit İsmetpaşa Stadı arsasının satışında birinci oturumu bugün düzenlenecek ihaleye yerli veya yabancı gerçek veya tüzel kişi veya bunların oluşturdukları ortak girişim grupları teklif verebilecek. Uluslararası ihale niteliğinde olmayan ihalede konsorsiyum olarak verilen teklifler kabul edilmeyecek. Yabancılar, ihaleye 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nda belirtildiği şekilde katılabilecek.

Günün Önemli Haberleri