İzmir patlaması görüntüleri en net kamera kaydı

Abone ol

İZMİR patlamasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan patlama görüntülerinde aracın havaya uçma anı var. İzmir saldırısı görüntülerinde çatışma sesleri de kamerada.

İzmir Adliyesi'ndeki bombalı saldırıdaki patlamanın yeni görüntüleri geldi. 2 teröristin öldürüldüğü saldırıda 1'i polis 1'i adliye çalışanı 2 şehidimiz var. İzmir patlamasının patlama anı görüntüleri mobese kameralarına yansıdı.

İzmir'deki saldırı daha korkunç bir şekilde noktalanmadan polisin fedakarlığı ile atlatıldı. Teröristlerin çevirme yapan polisleri görünce araçtan inerek bombayı patlattıkları öğrenildi. Çatışmada 2 terörist öldürüldü. İzmir Valisi Ayyıldız, "Bu olayın bu şekilde atlatılması ölümü göze alan emniyet güçlerimiz sayesinde olmuştur" dedi.

İzmir Valisi'nin verdiği bilgiye göre teröristler çatışmada el bombası da attılar. Polisin çatışmada iki teröristi etkisiz hale getirmesi adliyeyi silahla basma girişimini de engellemiş oldu. Valinin verdiği bilgiye göre bomba yüklü bir araç daha tespit edildi. O araçta patlatıldı. Aracın teröristlere ait olduğu öğrenildi. Vali Ayyıldız'ın verdiği bilgiye göre saldırı PKK izi taşıyor. Öldürülen teröristlerin kimlikleri belirleniyor.

Günün Önemli Haberleri