İtalyanlardan Dorukhan Toköz için çılgın rakam

Abone ol

İtalya Serie A ekiplerinden Genoa, Beşiktaş'ın genç yıldız adayı Dorukhan Toköz için 6 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ikinci Yeni Eskişehir Stadyumu'nda Moldova'yı 4-0 mağlup ederek gruptaki ikinci maçını da kazandı ve puanını 6'ya yükseltti. Beşiktaş'ın 22 yaşındaki orta sahası Dorukhan Toköz karşılaşmaya ilk 11'de başlamış ve 84. dakikada yerini Emre Belözoğlu'na bırakmıştı.

6 milyon Euro'yu gözden çıkardı
NTV Spor'un haberine göre İtalya Birinci Futbol Ligi ekibi Genoa, milli oyuncu için 6 milyon Euro'yu (36 milyon TL) gözünden çıkardı. Bir süredir Dorukhan'ı yakından takip eden ve menajerler aracılığıyla siyah beyazlı yönetimle temasa geçen Genoa resmi teklifini henüz sunmadı.

Beşiktaş sıcak bakmıyor
Buna karşın Beşiktaş, Dorukhan'ın satılmasına sıcak bakmadı. Haberde futbol komitesinin genç oyuncuyu takımda tutmak istediği ve yapılan teklifin kararlarını değiştirmek için yetersiz bulunduğu belirtildi. İtalyan ekibinin yeni sezonda siyah beyazlı kulübün kapısını daha yüksek bir teklifle çalması halinde görüşmeler başlayacak.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 19 maça çıkan Dorukhan, forma giydiği 19 maçta 3 gol atıp 2 asist yaptı.

2014 yılında kısa bir süre Galatasaray'ı çalıştıran İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Genoa'da bir dönem sarı kırmızılı formayı giyen Goran Pandev ve Koray Günter de forma giyiyor.

Günün Önemli Haberleri