İstismarcılar konusunda uyardı

Abone ol

Manisa’nın Soma ilçesindeki faciayı istismar etmek isteyen aşırı uçlar ve gruplar olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, ülkenin huzuru için ...

Manisa’nın Soma ilçesindeki faciayı istismar etmek isteyen aşırı uçlar ve gruplar olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, ülkenin huzuru için bunlara prim verilmemesini istedi.
Facia bölgesinde incelemelerde bulunan ve yakınlarını kaybedenlere taziyelerini ileten Erdoğan, daha sonra belediye binasına geçti. Başbakan Erdoğan, burada olayla ilgili son bilgileri paylaştı.
Hayatını kaybedenlerin sayısının 238 olduğunu duyuran Erdoğan, olayın derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti ve hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Erdoğan, kamuoyunu hızlı ve doğru bir şekilde bilgilendiren medya kuruluşlarına, kurtarma çalışmalarında fedakarca yer alan sağlık ekiplerine, sağduyulu tavırlarından dolayı da siyasetçilere teşekkür etti.

"MADDEN VE MANEN NE GEREKİYORSA YAPILACAK"
Devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini kaydeden Erdoğan, hayatını kaybedenlere her türlü yardımın yapılacağını belirterek, “Açık söylüyorum madden ve manen ne gerekiyorsa yapılacak. Yapılması gerekenler de başlamıştır” dedi.
Cenazelerin defninin ardından facianın tüm boyutuyla ele alınacağını ve gerekenlerin yapılacağını ifade etti.
Olayı istismar etmek isteyen aşırı uçlar ve gruplar olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, ülkenin huzuru için bunlara prim verilmemesini istedi.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri