İşte Benim Stilim en son kim elendi 26 Şubat 2016

Abone ol

İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi sorusu cevap buldu. İşte Benim Stilim 26 Şubat gecesi yarışmaya veda eden isim ortaya çıktı.

İşte Benim Stilim 26 Şubat eleme gecesi bu hafta kim elendi sorusunun belli oldu. Gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Melike Çamlıoğlu oldu.

İşte Benim Stilim yarışmasında eleme gecesinin konsepti kostüm partisi; gala gecesine konuk sanatçı olarak davet edilen ve jüri koltuğuna oturan isim de Fatih Ürek oldu.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim 26 Şubat 2016 Cuma akşamı yayınlanan bölümü eleme gecesinde jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için ismi verilen üç yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı.

Jürinin karşısına çıkan Bahar Candan, Esin Çepni ve Melike Çamlıoğlu arasından jüri elenmesi için Melike Çamlıoğlu ismini verdi ve gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Melike Çamlıoğlu oldu.

İŞTE BENİM STİLİM PARA ÖDÜLÜNÜ KİM ALDI SIRALAMA

Bu hafta İşte Benim Stilim sıralamasında en sonra yer alan isimler Zeynep Vuran ile Dilara Yaşar oldu. Dilar Yaşar geçen hafta da elenme adayları arasındaydı ve son anda kurtulmuştu.

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de Özge Sarı ile Dilara Yaşar ve yarışmacıların ismini verdiği Bahar Candan jürinin önüne çıktı. İşte Benim Stilim jürisi bu üç isimden gidecek olan yarışmacıyı oyladı. İşte Benim Stilim'e veda oylamasında elenen isim Özge Sarı oldu.

Günün Önemli Haberleri