İstanbul'da vapur kazası!

Sirkeci'de arabalı vapur iskeleye çarptı. Kazada vapurda bulunan 3 yolcu yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastaneye götürülürken kazanın nedeniyle ilgili inceleme sürüyor.

Harem’den kalkıp Sirkeci’ye yanaşmakta olan Zeytinburnu adlı araba vapurunun iskeleye çarpması sonucu 2 yolcu yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Sirkeci iskelesinde, Harem-Sirkeci seferini yapan arabalı vapur yanaşacağı sırada iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisiyle inmek için bekleyen bazı yolcular savrularak yere düştü. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Düşerek yaralanan arabalı vapur yolcuları olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sıkışan vapur kapısı ise bir türlü açılmadı. Bunun üzerine vapur geri geri çıkartılarak iskeleye ters şekilde yanaştırıldı.


Vapurdaki araçlar bu şekilde indirilirken hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor. 


İDO'DAN AÇIKLAMA


İDO, Harem’den kalkıp Sirkeci’ye yanaşmakta olan Zeytinburnu adlı araba vapurunun iskeleye çarpması sonucu 2 yolcunun yaralandığını açıkladı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İDO tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İDO’nun Sirkeci-Harem araba vapuru hattında, saat 16:30 sularında, Harem’den kalkıp Sirkeci’ye yanaşmakta olan Zeytinburnu adlı araba vapurunun, yanaşma manevrası sırasında iskeleye sert yaslaması sonucunda 2 yolcumuz yaralanmıştır. Yaralılar tedavi için hastaneye gönderilmiştir” dedi. 

Diğer Videolar