İstanbul'da sapık hırsız ifşa oldu! Kadınların iç çamaşırlarını kesip özel bölgelerini izledi

Abone ol

İSTANBUL Kağıthane'de gizlice girdiği evlerde uyumakta olan genç kadınların önce pijamalarını ardından iç çamaşırlarını keserek cinsel bölgelerini seyreden 44 yaşındaki hırsız sapık Erol Y.'nin yaptıkları mide bulandırdı. Aynı şekilde 19 suçtan kaydı bulunan sapık E.Y.'yi mağdur kız kardeşler teşhis etti.

44 yaşındaki Erol Y. İstanbul Kağıthane'de ikamet ediyordu. Genç adam, 2001 yılında bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu için 10 yıl hapis cezası aldı. Cezası infaz edildikten sonra hırsızlık ve yağma gibi birçok suça karışan adam 25 Temmuz 2012 yılında hırsızlık için bazı evlere girmeye başladı. İşte Sabah'ın haberinden iğrençliğin ayrıntıları...

Kız kardeşlerin evine girip makasla kesti

Hülya G. Ve Tuğba G. İsimli iki kız kardeşin yaşadığı eve gecenin ilerleyen saatlerinde gizlice giren Erol Y., uyumakta olan iki kardeşin üzerindeki kıyafetleri makasla kesti. İç çamaşırlarını da düz çizgi halinde keserek genç kızların cinsel bölgelerini izlemeye başladı.

Kızlardan biri uyanıp çığlık atınca

22 yaşındaki Tuğba bir süre sonra uyandığında adamı koltukta gördü. Yatağın kenarında oturarak kendilerini izleyen genç adamı gören genç kız, çığlık atarak yardım istediğinde ablası da uyandı. Erol Y., bu sırada yatak odası penceresinden atlayarak gözden kayboldu. Polisi arayarak yardım isteyen iki kardeş, olay nedeniyle şikayetçi oldu.

İki gün sonra başka bir eve girip 14 yaşındaki kıza yaptı...

Bu olaydan iki gün sonra yine Kağıthane'de bulunan bir eve giren Erol Y., bu kez 14 yaşındaki bir kızı uyurken yakaladı. Pijamasını kesip iç çamaşırını kestiği kızın uyanması üzerine kızı korkutarak, 'Sus annene söyleme' diyen şahıs, mağdur çocuğun annesinin odaya girmesi üzerine pencereden kaçarak uzaklaştı. 14 yaşındaki kız çocuğunun ailesi şikayetçi oldu.

19 suç kaydı var...

Erol Y.'nin aynı zaman dilimi içinde birden fazla eve girip benzer şekilde genç kadınların iç çamaşırlarını kestiği ortaya çıktı. Tuğba G., gözaltına alınan Erol Y.'yi teşhis etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Erol Y. Hakkında, 'Cinsel saldırı, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığı ihlal' suçlarından dava açıldı.

Bir kerede 3 ayrı suç işledi

İddianamede, Erol Y.'nin mağdur kadınların evlerine gizlice girerek konut dokunulmazlığını ihlal ettiği, iç çamaşırlarını keserek mala zarar verdiği ve cinsel bölgelerini izleyerek cinsel saldırıda bulunduğu anlatıldı. Yapılan yargılamada genç adam suç işlemediğini ifade etti.

Yerel mahkeme cinsel saldırıdan beraat verdi

Erol Y. Hakkında aynı şekilde işlediği suç nedeniyle 19 farklı dava açıldı. Hülya G. Ve Tuğba G.'nin mağdur olduğu davada Asliye Ceza Mahkemesi, genç adam hakkında iç çamaşırlarına zarar verdiği için 8 ay hapse mahkum etti. İki kardeş cinsel saldırı suçundan verilen beraat kararına itiraz etti. Dosya Yargıtay'a gönderildi.

Teşhis işlemleri usule aykırı

Yargıtay aynı suçlardan 19 farklı sabıka kaydı bulunan genç adamın suçu işlemediğini ileri sürdüğünü, Tuğba'nın ise olayın ilk aşamasına teşhis edemediği sonradan teşhis ettiği için teşhis işlemlerinin usule aykırı olduğunu ileri sürerek mahkumiyet kararının bozulmasına karar vererek, dosyayı yerel mahkemeye geri gönderdi.

Günün Önemli Haberleri