İstanbul'a Fatih Erbakan sürprizi

Abone ol

Yerel seçimlerde gözlerin çevrildiği İstanbul için partiler aday arayışında. Saadet Partisi'nde sürpriz bir isim öne çıktı.

Saadet Partisi, Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ı İstanbul Büyükşehire aday yapmayı planlıyor.

Gazeteport'ta yer alan habere göre, Saadet Partisinin, eski Genel Başkan ve Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterebileceği iddia edildi.

Fatih Erbakan halen Saddet Partisi, Genel Başkan Başdanışmanı ve Genel idare kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin adayları da netleşmeye başlıyor. Saadet Partisinin de Ankara, İstanbul, Kayseri, Konya gibi illerde parti içinde güçlü ve kamuoyunca tanınmış isimleri aday yapmayı hedeflediği öğrenildi.

ERDOĞAN’IN KOLTUĞU
Bu amaçla Fatih Erbakan’ın da İstanbul Büyükşehir için adaylığı gündeme geldi. Adaylık netleştiği taktirde Fatih Erbakan, Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994-1999 arasında oturduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna talip olacak.

Böylelikle babası Necmetin Erbakan’ın 1994’de Belediye Başkanı olarak İstanbul’a aday gösterdiği Erdoğan’dan yıllar sonra, bu kez oğul Erbakan olarak Erdoğan’ın partisine karşı mücadele edecek.

Önceki gece Necmettin Erbakan Vakfının  iftar programına katılan Fatih Erbakan adaylık iddiası için, ‘’Bazılarının kendi aralarında konuşmalarından ibaret bir konu’’ demekle yetindi.

Günün Önemli Haberleri