İstanbul Emniyet’te korkutan gece

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bariyerleri devirerek giren bir otomobil, nöbetçi polisler tarafından otomatik silahlarla durduruldu. Dur ihta...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bariyerleri devirerek giren bir otomobil, nöbetçi polisler tarafından otomatik silahlarla durduruldu. Dur ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü, hafif şekilde yaralı olarak gözaltına alınırken, Emniyet Müdürlüğü önünde inceleme yapıldı.
Fatih Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasında saat 04.00 sıralarında inanılması güç bir olay yaşandı. Emniyet Müdürlüğü’nün önündeki bariyerleri devirerek giren ve nöbetçilerin dur ihtarına uymayan 35 ERK 75 plakalı otomobil, nöbetçilerin ateş açması üzerine durduruldu. Metrelerce giden otomobil, Vergi Dairesi’nin önünde kaldırıma çıkarak dururken, otomobilde bulunan sürücü gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahıs, kısa süre sonra sağlık kontrolüne götürülmek için Emniyetten çıkarıldı. Şahsı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Hafif şekilde yaralı olduğu görülen şahsın polis olduğu ve daha önce İstanbul’da görev yaptığı iddia edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Günün Önemli Haberleri