İpek Açar'dan Kayahan'a son bakış

Abone ol

İpek Açar Kayahan'ın cenazesinde gözyaşlarına hakim olamadı. Taziyeleri kabul eden İpek Acar'ın yorgun hali dikkat çekti.

Kayahan'ın eşi İpek Açar usta sanatçının ardından gözyaşlarına boğuldu. Kayahan için düzenlenen ilk tören olan Cemal Reşit Rey'de eşi İpek Açar, kızları Aslı Gönül ve Beste'nin yanı sıra Nilüfer, Sezen Aksu, İskender Paydaş, Mirkelam, İzzet Öz, Betül Demir,Arif Sağ, Hakan Peker tören alanındaki yerlerini aldılar.

KAYAHAN'IN EŞİ İPEK ACAR GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

Acısı gözlerinden okunan İpek Açar, "Tüm sözleriniz için teşekkür ediyorum hepinize. Konuşamayacak kadar üzüntülüyüm. Anlayışınız için sağolsun, eksik olmayın." dedi.

İPEK AÇAR'IN KAYAHAN İÇİN SON MESAJI: DUA EDİN

Ünlü sanatçı Kayahan hastanedeyken eşi İpek Açar, sosyal medya hesabından dua istemişti.
Yaklaşık 10 gün hastanede tedavi altında olan Kayahan'ın eşi İpek Açar, duygusal bir açıklama yapmış, sanatçının hayranlarına "Dualarınızı ona gönderin'' demişti.


 
Açar, sosyal medya hesaplarından usta sanatçıyla fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düşmüştü: "Büyük sevginiz, dualarınız, güzel dilekleriniz ve bana güç kattığınız için sonsuz teşekkürler. Bu zor günlerimizde yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Hepimizin dualarıyla daha iyi olacak inşallah."

İşte Açar'ın cenaze öncesi gerçekleşen törendeki o acılı hali: 


KADİM DOSTU NİLÜFER DE ORADAYDI

Törende, Kayahan'ın şarkılarını ve ebstelerni en çok seslendiren isimlerden olan ve Kayahan'ın son konserini birlikte verdiği Nilüfer de yer aldığı Nilüfer tören boyunca gözyaşı döktü.

NİLÜFER: İYİ Kİ O KONSERİ YAPMIŞIZ

Bir süre küslük yaşayıp barıştığı dostu Nilüfer, törende gözyaşlarına hakim olamadı. Sanatçı, kızı Ayşe Nazlı'nın desteği ile yürüdü. Nilüfer 'o son konserimizi iyi ki yapmışız' dedi.


 

TEŞVİKİYE'YE ÜNLÜ YAĞDI

Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca'da toprağa verilecek olan usta sanatçıyı yakın dostları ve sevenleri son yolculuğunda da yalnız bırakmadı. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Orhan Gencebay, Mine Koşan, Febyo Taşel, Funda Arar, Atilla Özdemiroğlu cami avlusuna gelen isimler arasında.

ERDOĞAN DA CENAZEYE KATILDI

Usta sanatçı Kayahan'ın cenazesine cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Ünlü sanatçı öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından, Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Günün Önemli Haberleri