iOS 12.1.4 güncellemesi FaceTime hatasını ortadan kaldırdı

Abone ol

Geçtiğimiz haftalarda FaceTime uygulamasının inanılmaz hatasıyla karşılaşan iPhone, tüm kullanıcılarına iOS 12.1.4 güncellemesini gönderdi.

iPhone kullanıcılarının belki de en sevdiği uygulama olan FaceTime hakkında geçtiğimiz haftalarda bir güvenlik açığı fark edilmişti. FaceTime'da iPad veya iPhone ile arama gerçekleştirildiğinde aramanızı cevaplamadığı halde karşıdakini dinleyebilme hatası, birçok sansasyona neden olmuştu.

Bu güvenlik açığını doğrulayan Apple, düzeltme amacıyla iPhone ve iPad modelleri için iOS 12.1.4 güncellemesini yayınladı. Apple, bu güncelleme ile birlikte sorunu tamamen ortadan kaldırdı.

iOS 12.1.4 güncellemesi ile birlikte performans iyileştirmeleri ve kullanıcıların yaşadıkları batarya sorununu çözmek için bazı iyileştirmeler de yapıldı.

iPhone'un FaceTime skandalı!

iOS 12.1.4 hangi modellere geldi?
iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad 9.7, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPod Touch 6. jenerasyon.

Günün Önemli Haberleri