İnternette altın günü dönemi başladı

Abone ol

Bir satış sitesinin 'geleneksel altın günü'nden yola çıkılarak düzenlediği 'sanal altın günü' kadınların ilgisi oldukça ilgisini çekti

Grupbizz adlı şirket bünyesinde faaliyet gösteren ''www.richiebid.com'' adlı açık artırma sitesi, her çarşamba günü kadınlara özel altın günü düzenlemeye başladı.

ALTINA İLGİ ÇOK FAZLA

Grupbizz Genel Müdürü Bengü Tüzel, Sitede açık artırmaya sundukları ürünler arasında altına çok büyük ilgi oluştuğunu ve son dönemde güvenli liman haline gelen altına yatırım yapmak isteyen kişi sayısının artması nedeniyle gram ve Cumhuriyet altın ihalelerinin sayısını artırdıklarını belirtti.

Tüzel, Altın satın almaya karar veren kişinin siteye girerek 1 gram altını 5 liraya alma fırsatı yakaladığını ifade Tüzel, özellikle kadınların ilgisi nedeniyle her hafta çarşamba günü sitede sadece altın açık artırmaları düzenlemeye başladıklarını vurguladı.

İSTEYEN AÇIK ARTTIRMAYA KATILIR İSTEYEN PİYASA FİYATINDAN ALIR

''Altın günleri için veya birikimlerini değerlendirmek adına yatırım yapmayı düşünen ev kadınları, siteye girerek açık artırma ile 1 gram, 2,5 gram, 5 gram ve ziynet altına sahip olabiliyor. Açık artırmada fiyat en fazla 1 kuruş artırılabiliyor. Altın almaya karar veren bir kişi, açık artırmalara katılarak 1 gram altını 5 liraya alabiliyor. Açık artırmayı kazanamayan kişiler ise, dilerse piyasa fiyatından harcadıkları teklif bedelini düşerek aynı altını satın alabiliyor.''

Günün Önemli Haberleri