İnternet haber android indir - İnternethaber mobil uygulaması

Abone ol

Android cepler için internethaber.com sitesinin mobil uygulamasını ücretsiz indiribelirsiniz. İnternet haber mobil uygulamayı edinmek için bu habere bakın...

İNTERNETHABER.com mobil uygulaması en beğenilen mobil uygulamalardan biri. Temiz reklam anlayışı çerçevesinde daha az reklam görüyorsunuz ve haber içinde reklam rahatsızlığı yaşamıyorsunuz.  İnternethaber mobil uygulamamızı indirmediyseniz hemen indirmenizi, yüklüyse de güncellemenizi öneriyoruz. 

Pratik geçişler
İnternet haber mobil uygulamada en çok seveceğiniz özeliklerden biri pratik geçişler. Haber detayında sağ ve sola kaydırdığınız anda bir önceki ya da bir sonraki habere geçebiliyorsunuz. Sayfayı aşağı kaydırdığınız anda ise ana sayfaya dönüyorsunuz. 

Son dakika bildirimler
Artık günün en önemli gelişmeleri tek bir başlık altında bulabileceksiniz. Menüde yer alan bildirimler kısmına tıkladığınız anda o gün geçilen son dakika haberlerin hepsini listeleme imkanınız var. 

İnternethaber mobil android cepler için - tıklayın
İnternethaber mobil iOS (iphone) için - tıklayın

Haberi kaydet


Bir diğer önemli özellikle de haberi kaydetme imkanı. Mobil uygulamada bilgi amaçlı ya da birine okutmak için dilediğiniz haberi kaydededibiliyorsunuz. Buradaki listenin kontrolü de tamamen sizin elinizde. 

Yorum imkanı

Cepten yorumlarınızı çok kolay bir şekilde yazıp iletebiliyorsunuz. Bunun için üyelik de gerekmiyor. 

Kolay menü

Uygulamanın sol tarafında menü yer alıyor. Spor, politika, seçim, magazin, dünya haberleri ile videoların tamamına buradan ulaşabiliyorsunuz. Yazarlar için de bu kısımda kolay ulaşma linki yer alıyor. 

Günün Önemli Haberleri