İnce'nin oy kullandığı sandıktan bakın kim çıktı!

Abone ol

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Yalova'da oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanlığı için en çok oy Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı. Erdoğan'ın oy kullandığı sandıktan ise en fazla oy kendisine çıktı.

Muharrem İnce bugün oyunu Yalova merkezdeki Saffet Çam İlköğretim Okulu'nda kullanmıştı. İnce'nin oy kullandığı 1118 Nolu sandıkta sonuçlar belli oldu. Sandıktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 167, İnce'ye 144, Meral Akşener'e 23, Selahattin Demirtaş'a 4 ve Doğu Perinçek'e 1 oy çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı sandıktan Erdoğan'a 188, İnce'ye 103, Akşener'e 23, Demirtaş 9, Karamollaoğlu'na 3, Perinçek'e 3 oy çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'in kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 175, Muharrem İnce'ye 115, Akşener'e 32, Doğu Perinçek'e 2, Selahattin Demirtaş'a ise 2 oy çıktı.

Muharrem İnce, oyunu verdikten sonra yaptığı açıklamayı yapmıştı: "Hayırlı uğurlu olsun, vatan, millet için en iyisi neyse o olsun. Şimdi hemen Ankara'ya gidiyorum. Akşam da YSK'nın önünde olacağım"

Günün Önemli Haberleri